15 augusti, 2016

Brädspel – Vad är det på SpelaMera?

Brädspel på steroider!

De flesta av oss har någon gång spelat ett brädspel. Antingen det var Fia med Knuff, Monopol, eller Trivial Pursuit så har man spelat vad vi i spelhobbyn kallar för Familjespel. Detta är inte den typen av brädspel vi spelar. Det vi spelar i föreningen är så oändligt mycket bättre 🙂

brädspel

Vad handlar detta om då?

I våra spel kan man bygga hela civilisationer, erövra världsrymden, skapa ekonomiska imperier. Man kan utforska djupa grottsystem där man slåss mot monster och hittar skatter, eller bekämpa enorma konspirationer. Man kan vara en rebell i Star Wars universumet som infiltrerar imperiets baser. En modig medborgare som försöker slå tillbaka den anstormande zombie-invasionen. Spela en besättningsmedlem på rymdskeppet Firefly, eller slå tillbaka Cylonerna i Battlestar Galactica. Variationerna är nästan oändliga. Kort sagt, vi spelar spel som är mer involverande, mer episka, väldigt mycket snyggare och överhuvudtaget klart coolare på alla sätt och vis. Och så tar de ofta lite längre tid att spela också – men det märks aldrig eftersom tiden flyger förbi när man har kul!

Kom till SpelaMera och testa!

Kom ner och testa lite nya spel! Vi har hyllorna fulla av det bästa som spelhobbyn erbjuder, och saknas det något kan man nog räkna med att någon medlem har det i privat ägo. Och kanske man har ett eget spel man gärna vill spela mot nya motståndare? Släng iväg en fråga i vår Facebook-Grupp så löser det sig säkert.